Εκθέσεις

Συμμετέχουμε στην 1η έκθεση στην Ελλάδα για τον βιομηχανικό εξοπλισμό!  INDUSTRY.TEC 24 – 26 Νοεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η ENERGY TRADING A.E. , μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει το ερευνητικό έργο BIOCONTROL στην μεγαλύτερη έκθεση βιομηχανικού εξοπλισμού INDUSTRY.TEC 24 – 26 Νοεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τόσο για το φορητό εξοπλισμό που έχει εγκατασταθεί στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων στη Σπάρτη όσο και για τα ερευνητικά αποτελέσματα. Η ερευνητική ομάδα του BIOCONTROL θα είναι εκεί για να παρουσιάσει το έργο και να λύσει τις όποιες απορίες του κοινού σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές του. Το έργο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ της ENERGY TRADING A.E., του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής – Εργαστήριο TELSIP, SYSTEMICA E.Ε. και DBC Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. Το έργο εντάσσεται στον Β΄ Κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων  Ερευνητικών Έργων «Ερευνώ – Δημιουργώ– Καινοτομώ», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης

Δείτε εδώ πως θα μας επισκεφθείτε στην έκθεση: Επισκέπτες – Industry Tec (industrytec.gr)

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Μετάβαση στο περιεχόμενο