Ερευνητική ομάδα

 

O Δρ. Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του ΕΜΠ και Διδάκτορας Μηχανικός του ΕΜΠ στον Αυτόματο Έλεγχο και την Υπολογιστική Νοημοσύνη. Είναι Καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την Υπολογιστική Νοημοσύνη, τον Αυτόματο και Ευφυή Έλεγχο και τη Βελτιστοποίηση Συστημάτων, καθώς και εφαρμογές αυτών σε βιομηχανικά συστήματα, αυτόνομα οχήματα, ενεργειακά συστήματα, κ.α. Έχει συγγράψει πάνω από 90 πρωτότυπες εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Το ερευνητικό του έργο τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης διεθνώς, καθώς έχει λάβει πάνω από 1700 αναφορές εξαιρώντας τις αυτό-αναφορές όλων των συν-συγγραφέων του σύμφωνα με τη βάση Scopus (h-index=30) και πάνω από 3100 αναφορές σύμφωνα με τη βάση Google Scholar (h-index=33). Είναι μέλος της Συντακτικής Ομάδας του IEEE Transactions on Neural Networks and Learning Systems. Τέλος, έχει εργαστεί ως επιστημονικός υπεύθυνος και ως έμπειρος ερευνητής, σε μεγάλο αριθμό Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Ο Δρ. Ηλίας Ζώης γεννήθηκε στην Αθήνα, Ελλάδα. Έλαβε το πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1994, το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ηλεκτρονική το 1997 καθώς και το διδακτορικό του δίπλωμα το 2000 από το Πανεπιστήμιο Πατρών  επίσης. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών της σχολής Μηχανικών. Η διδασκαλία του περιλαμβάνει τα Σήματα και Συστήματα, την Ψηφιακή επεξεργασία σήματος, την υπολογιστική όραση και την Μηχανική μάθηση. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η επεξεργασία σήματος-εικόνας με έμφαση στην βιομετρική αναγνώριση του χειρόγραφου χαρακτήρα. Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε διεθνή έργα τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.


Ο Δρ. Γρηγόριος Ε. Κουλούρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Υπηρετεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ως Αναπληρωτής Καθηγητής στον κλάδο του Cloud Computing και του Internet of Things. Έχει συγγράψει περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια με κριτές. Έχει υπηρετήσει την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ως μέλος της Ολομέλειας για 4 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2022. Είναι επίσης συνιδρυτής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών, Επεξεργασίας Σήματος και Ευφυών Συστημάτων (TelSiP)».


Ο κ. Μύρων Παπαδημητράκης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (2018) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ως προπτυχιακός φοιτητής, συνέβαλε στην ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου του για 2 χρόνια, στον τομέα της δυναμικής οχημάτων. Η διπλωματική του εργασία ασχολήθηκε με τον ενεργό έλεγχο της ανάρτησης του οχήματος με τη χρήση τεχνικών πρόβλεψης μοντέλου ελέγχου. Από το 2019 εκπονεί το διδακτορικό του δίπλωμα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στους τομείς των συστημάτων αυτομάτου ελέγχου και της μηχανικής μάθησης. Η διδακτορική του διατριβή μελετά την ανάπτυξη αλγορίθμων ελέγχου και βελτιστοποίησης με τη χρήση τεχνικών υπολογιστικής νοημοσύνης για εφαρμογή σε συστήματα μηχανικής.


Ο κ. Αριστοτέλης Καπνόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (2019) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Από το 2019 εργάζεται για την απόκτηση του διδακτορικού του διπλώματος στον τομέα του αυτόματου ελέγχου στη σχολή Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (UNIWA). Η διδακτορική του διατριβή έχει τίτλο “Ανάπτυξη μεθοδολογιών ελέγχου πρόβλεψης μοντέλου με χρήση μεθόδων υπολογιστικής νοημοσύνης”. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του κ. Καπνόπουλου εστιάζονται στους τομείς της υπολογιστικής νοημοσύνης, της μεταευρετικής αναζήτησης, των νευρωνικών δικτύων και του ελέγχου με τη χρήση μοντέλων πρόβλεψης.


Ο κ. Ιωάννης Κορδάτος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (Meng) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΠΘ) με ειδίκευση στις Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες. Μετά την απόκτηση του διπλώματος του, συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) όπου έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στα Συστήματα Αυτοματισμού. Από το 2021 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στους τομείς της υπολογιστικής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης. Στην τρέχουσα έρευνά του, έμφαση δίνεται στα νευρωνικά δίκτυα ακτινικής βάσης για τη μοντελοποίηση δυναμικών μη γραμμικών συστημάτων.


 Ο κ. Θοδωρής Πρωτούλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (2020) από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη διπλωματική του εργασία ασχολήθηκε με τη μαθηματική μοντελοποίηση, την αναγνώριση δυναμικών συστημάτων, τη σχεδίαση γραμμικών και μη γραμμικών συστημάτων ελέγχου και την υλοποίηση τους σε πραγματικό σύστημα. Από τον Μάιο του 2022, εκπονεί τη Διδακτορική Διατριβή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στα επιστημονικά πεδία του Μη Γραμμικού Ελέγχου και των μεθόδων Υπολογιστικής Νοημοσύνης με εφαρμογές στη μοντελοποίηση και αναγνώριση δυναμικών συστημάτων.


 Η  κ. Αικατερίνη Γρηγόρη  είναι διπλωματούχος Χημικός από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Μετά την απόκτηση του διπλώματος της, συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Φαρμακευτικής όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στην Φαρμακευτική Ανάλυση και Έλεγχο Ποιότητας. Έχει εργαστεί ως χημικός στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ), ενώ από το 2021 και μετά εργάζεται στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων στη Σκάλα Λακωνίας.


Δρ. Παναγιώτης Ζέρβας

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ στη θεματική περιοχή των υβριδικών ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων. Το πεδίο εφαρμοσμένης έρευνας και εξειδίκευσής του αφορά στα συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Τεχνολογίες Υδρογόνου, Βελτιστοποίηση Διεργασιών και Συστημάτων, Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Υπολογιστική Ρευστοδυναμική καθώς επίσης συνδυασμό των παραπάνω σε στρατιωτικές εφαρμογές. Έχει αρθρογραφήσει σε πλήθος επιστημονικών περιοδικών καθώς και σε μέσα έντυπης ενημέρωσης ενώ κατέχει 20ετή εργασιακή εμπειρία σε θέσεις διοίκησης εταιρειών τεχνολογίας. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριότητας οι εταιρίες που συμμετείχε κατασκεύασαν έργα ΑΠΕ (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά και Σταθμούς Βιομάζας) άνω των 50 MW ενώ υπήρξαν σύμβουλοι ανάπτυξης και σχεδιασμού ενεργειακών έργων σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης της Ελλάδας. Τέλος, τα πρώτα έργα ηλεκτροκίνησης με σταθμούς φόρτισης από ΑΠΕ για φορείς του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και ο 1ος Σταθμός Ανεφοδιασμού Υδρογόνου στην Ελλάδα, κατασκευάστηκαν με ενεργή συμμετοχή του. Διατελεί μέχρι σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Entrade A.E, Δ/νων Σύμβουλος της Econoisis A.B.E.T.E., ενώ έχει διατελέσει Γενικός Δ/ντής της Cardel Α.Ε. καθώς και της C Energy LtD, ενώ έχει 6ετή εμπειρία στο χώρο του marketing και των πωλήσεων σε προγράμματα της εταιρείας Hewlett Packard Hellas.


Κωνσταντίνος Τερζής

Κατέχει μεγάλη εμπειρία ως Διευθύνων Σύμβουλος start up’s ανανεώσιμων και ενεργειακού προσανατολισμού ιδιωτικών εταιρειών στην Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια. Υπήρξε υπεύθυνος λήψης αποφάσεων στην ανάπτυξη και κατασκευή ενεργειακών έργων πολλών MW καθώς και στη διαχείριση και λειτουργία εταιρειών, με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένου management. Αντικείμενο εξειδίκευσης του είναι η ανάπτυξη ενεργειακών έργων όλων των τεχνολογιών, η προσομοίωση & οικονομοτεχνική λειτουργία off grid βιομηχανικών ενεργειακών συστημάτων, τα συστήματα Οργανικού Κύκλου Rankine (ORC) και τα συστήματα αεριοποίησης Βιομάζας. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριότητας οι εταιρίες που διηύθυνε κατασκεύασαν 20MW φωτοβολταϊκών έργων, ανέπτυξαν 10MW αιολικών έργων και 7MW έργων ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας, υπήρξαν σύμβουλοι ανάπτυξης και σχεδιασμού ενεργειακών έργων και έργων αφαλάτωσης με συστήματα ΑΠΕ σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ελλάδας, αντιπροσώπευσαν σπουδαίους τεχνολογικούς οίκους του εξωτερικού (Electratherm – USA, IQ Wireless – GER, Ankur Scientific – IND, Hidropower – SLO, Ballard – USA), κατασκεύασαν τα πρώτα έργα ηλεκτροκίνησης με σταθμούς φόρτισης από ΑΠΕ για φορείς του Ελληνικού Δημοσίου. Έχει διατελέσει CEO της Entrade A.E., CEO της Mesogeos Energy Ltd (CY), CFO της C Energy Ltd, CEO της NL Wallmasters Ltd (CY), Τεχνικός Διευθυντής της Μηκοτομή ΟΕ, CEO της Cult Productions IKE, σύμβουλος ανάπτυξης της WIND7 AG (GE) και της ISOLUX CORSAN (ES) στην Ελλάδα.


Παναγιώτης Λαγγουράνης

Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος της ΖΕΦΥΡΟΣ ΕΠΕ για την ανάπτυξη αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων, τεχνικός σύμβουλος της BIOZEPHIROS Srl εταιρία ανάπτυξης αιολικού σταθμού 600 MW με έδρα τη Ρουμανία και υπεύθυνος ανάπτυξης Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας με χώνευση Βιομάζα 1MW. Ως Τεχνικός Διευθυντής της εταιρίας Entrade Α.Ε. και εν συνεχεία της εταιρίας C Energy LtD σχεδίασε και κατασκεύασε φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος 5 MW. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Ενεργειακού Υπευθύνου του κτιρίου της ΡΑΕ. Έχει μελετήσει συστήματα διαχείρισης και τηλεμετρίας για συστήματα ύδρευσης και αντλιοστάσια. Έχει εργαστεί σε συμβάσεις σχετικές με: Αναβάθμιση αντλιοστασίων με κριτήριο την εξοικονόμηση ενέργειας και την ενσωμάτωση ΑΠΕ, Μελέτη για σταθμούς Συμπαραγωγής και Θερμότητας σε ξενοδοχειακή μονάδα και στην Βιομηχανία.
Αντικείμενο εξειδίκευσης: Έργα και μελέτες Η/Μ εγκαταστάσεις, Συμπαραγωγή, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Φωτοβολταϊκά, Βιομάζα.


Αλεξάνδρα Πέππα

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, MSc Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας ΕΜΠ. Έχει εργαστεί στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) στην Ομάδα Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών με αντικείμενο την αξιολόγηση αιτήσεων παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και τη διαχείριση θεμάτων σχετιζόμενων με τη λειτουργία των θερμικών σταθμών της ΔΕΗ στα νησιά. Από το 2011 εργάζεται στον τομέα των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας με έμφαση στη μελέτη και αδειοδότηση έργων (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Υβριδικά, Αποθήκευση).


Παπαδόπουλος Αναστάσιος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ του Δομοστατικού Τομέα Κατασκευών. Έχει συντάξει την διπλωματική εργασία προπτυχιακού επιπέδου με τίτλο Ανακυκλωμένο Σκυρόδεμα, Εναλλακτικά Αδρανή και Πρόσμικτα Σκωρίας σε Παράκτιο Περιβάλλον. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριότητας οι εταιρίες που συμμετείχε κατασκεύασαν έργα ΑΠΕ (Φωτοβολταϊκά και Σταθμούς Βιομάζας) άνω των 30 MW, εργα ενίσχυσης οικοδομικού σκελετού και ανακαινίσεις ενώ υπήρξαν σύμβουλοι κατασκευής και επένδυσης ενεργειακών έργων σε ιδιωτικούς φορείς της Ελλάδας. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει Μηχανικός Κατασκευών της ΔΙΟΛΚΟΣ ΑΤΕ καθώς και της ΚΟΝΤΡΑΚΤΟΡ A.E.


Παναγιώτης Ταμπακολόγος

Ο Παναγιώτης Ταμπακολόγος είναι πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός και σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), στο τμήμα «Διαχείριση Τεχνικών Έργων». Διατηρεί τεχνικό γραφείο από το 2008, και τα τελευταία 2 χρόνια είναι εξωτερικός συνεργάτης της Entrade A.E. Τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευάσει Φωτοβολταϊκά πάρκα σε όλη την Ελλάδα, ισχύος πάνω από 20 MW. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σημαντικά έργα, τα οποία ακόμα και σήμερα παραμένουν από τα μεγαλύτερα έργα πράσινης ενέργειας στην χώρα μας.  Πιο συγκεκριμένα:
•    Ως Εργοταξιάρχης έχει εργαστεί στο έργο του Καφηρέα (Νότια Καρυστία), στο σύμπλεγμα 7 αιολικών πάρκων, με 67 ανεμογεννήτριες συνολικής ισχύος 154 MW (2017-2020).
•    Ως Εργοταξιάρχης έχει εργαστεί στο αιολικό πάρκο του Παλιόπυργου, με 6 ανεμογεννήτριες, συνολικής ισχύος 11,5 MW (2020).
•    Ως Εργοταξιάρχης έχει εργαστεί στο αιολικό πάρκο του Τρικόρφου, με 6 Ανεμογεννήτριες, συνολικής ισχύος 11,5 MW (2018).
•    Ως εργοταξιάρχης έχει εργαστεί στην Εγκατάσταση υποσταθμού Μέσης Τάσης 20/150 KV, στην περιοχή της Τρίπολης Αρκαδίας στην Θέση «Λιθοβούνια».
•    Ως τοπογράφος μηχανικός, εργάστηκε στην ανακατασκευή του Υδροηλεκτρικού σταθμού στην ευρύτερη περιοχή της Βίστριζας στην Φθιώτιδα.


Δρ. Γεωργία Αγαπουλάκη

Η Δρ. Αγαπουλάκη κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Γεωτεχνική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2017) και σήμερα εργάζεται ως τεχνικός Σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης σε Τεχνικές Εταιρίες που ασχολούνται με ενεργειακές εφαρμογές. Το πεδίο ενδιαφέροντός και κατάρτισής της περιλαμβάνει την Υπολογιστική Γεωμηχανική όπως επίσης και την Γεωτεχνική και Περιβαλλοντική Μηχανική. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά συνεδρίων και έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια, κυρίως στον τομέα της Γεωτεχνικής Μηχανικής. Το 2017 επιλέχθηκε ως εθνική αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Νέων Γεωτεχνικών Μηχανικών στη Σεούλ, Νότια Κορέα. Έχει υπάρξει ερευνητικό προσωπικό στο έργο “NANO-LIQ: Mitigation of Seismic Liquefaction in the Foundation Soil of Existing Structures via Pore Fluid Enrichment with Environmentally Safe Nano-Particles”, και σύμβουλος Γεωτεχνικού Σχεδιασμού σε έργα όπως η κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP)..

 

Κρυσταλλία Kαπενή

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ.& Μηχ. Η/Υ, κάτοχος MSc στην Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας του ΕΜΠ.  Η επαγγελματική της εμπειρία είναι κυριώς σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στo πεδίο των ΑΠΕ (ΔΕΗ Ανανεώσιμες, KLT Cretan Energy κ.α.), καθώς και στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας (Scottish and Southern Electricity Networks, UK). Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό, αδειοδότηση, συμβασιοποίηση καθώς και τη διαχείριση έργων ΑΠΕ. Στo παρόν, συνεργάζεται με τεχνικές εταιρείες παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη.

 

Γεώργιος Βαγγελάτος – Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., έχει ερευνητικό έργο στο αντικείμενο του Προβλεπτικού Ελέγχου, των Συστημάτων Μεγάλης Κλίμακας και του Ασαφούς Ελέγχου στο Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων Ρομποτικής & Ελέγχου του Ε.Μ.Π., Διδακτικό Έργο στο ίδιο Εργαστήριο και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο αντικείμενο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, και Μηχανικός στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας της εταιρείας Algosystems s.a. Ως Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου της ίδιας εταιρείας, και κατόπιν ως Ιδρυτής και Διευθυντής της εταιρείας ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη Συστημάτων Ελέγχου Μεγάλης Κλίμακας για την Βιομηχανία Χημική/Πετροχημική, Φαρμάκων/Τροφίμων, καθώς και για μεγάλα έργα υποδομής με έμφαση στα συστήματα ελέγχου Οδικών και Σιδηροδρομικών Σηράγγων, Ελέγχου κυκλοφορίας, Παραγωγής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές, κ.α. στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.


Ιωάννης Καλογερόπουλος – Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, στην κατεύθυνση της «Ενέργειας» από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) το 2012. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους των σπουδών του εργάστηκε ως βοηθός στο «Εργαστήριο Αυτομάτου Ελέγχου», υπό την καθοδήγηση του κου Αργύρη Σολδάτου, μέλος ΕΕΔΙΠ της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π. Κατόπιν, έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμά του στη γνωστική περιοχή των «Συστημάτων Αυτοματισμού», από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., στην κατεύθυνση « Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Ρομποτικής» το 2016. Η εκπόνηση της μεταπτυχιακής του εργασίας έγινε υπό την επίβλεψη του Δρ. Χαράλαμπου Σαρίμβεη, Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π., με τίτλο «Ανάπτυξη Μεθοδολογίας Προβλεπτικού Ελέγχου για Δίκτυα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας». Αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέσει του Υποψήφιου Διδάκτορα στον τομέα «Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων», της Σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. Ο τίτλος της Διδακτορικής Διατριβής του είναι «Ανάπτυξη Μεθοδολογιών Βέλτιστου Ελέγχου για Πολυμεταβλητά Συστήματα με Ενσωμάτωση Οικονομικών Κριτηρίων Λειτουργίας». Παράλληλα, από το 2018 εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στην εταιρία ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ και οι αρμοδιότητές του είναι η σχεδίαση και ο προγραμματισμός εποπτικών συστημάτων και συστημάτων αυτοματισμού σε έργα υποδομής και στη βιομηχανία.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Μετάβαση στο περιεχόμενο